Trustpilot

Summum

 

Det hollandske modemærke Summum blev startet i 1998, og er klassisk design med international appel, og forhandles nu på ladenblokhus.dk og i vores fysiske butik Laden Blokhus.

Summum bestræber sig på at bruge tekstiler af høj kvalitet, og skabe velsiddende tøj, så enhver kvinde kan klæde sig på en måde, der afspejler hendes personlighed.

Trendy og tidløse klassiske designs kendertegner brandet. Designet er gennemtænkt og med høj fokus på detaljen. Summum har en klar idé om, hvordan dagens kvinde ønsker at klæde sig.

Vores kollektioner giver kvinder alsidige muligheder for at udtrykke alle facetter af deres personlighed
med deres egen unikke stil. Nogle dage vil du føle feminin, og andre dage er du i et mere afslappet humør. Men uanset hvad du tager på, vil du gerne føle dig godt tilpas i det, du har på.

Summum sælges nu i atten lande, men vi laver stadig alt (undtagen produktion) internt og forbliver tro mod den karakteristiske personlige stil, som Summum altid har været kendt for.

Vores vejledende principper er at vi laver kun styles, som vi selv ville nyde at have på. Og vi holder tæt kontakt med vores producenter og leverandører og opbygger langsigtede relationer for at sikre den høje kvalitet, som vi er forpligtet til. Ikke kun i vores kollektioner, men også med hensyn til bæredygtighed og fair arbejdsforhold.

Alle varer i kategorien Summum
Fri fragt over kr. 499,-
Ordrer afsendes alle hverdage
ViaBill og PayPal betaling
NYE åbningstider i butik | Mandag, tirsdag og onsdag LUKKET | Torsdag og fredag 11 - 17 | Lørdag 10 - 15 | Søndag 11 - 15