Re-Designed

Det danske accessory brand Re-designed har designet accessories siden 2003.

I 2015 lancerede By Dixie det nye brand RE:DESIGNED. Inspirationen til de lækre tasker, punge, clothes, rygsække, rejsetasker i læder og skind i høj kvalitet kommer fra den rå,feminine og nordiske stil, og henvender sig til den moderne og prisbevidste pige og kvinde.

Foruden lækre clothes, punge, tasker, rygsække, rejsetasker er smarte solbriller, tørklæder, sandaler, sko, støvler og støvletter en del af brandets brede og trendy sortiment. Designet er tidløst og stilrent, og materialerne er nøje udvalgt i den bedste kvalitet.

Re-Designed er leveringsdygtige i accessories til enhver modebevidst kvinde og de smarte produkter er prikken over i’et der er med til at understrege hendes helt egen personlige stil, hvadenten det er til arbejdsbrug, som ledsager på rejsen eller til en festlig tur i byen med veninderne.

Det er RE:DESIGNED 's mission at være det accessory brand som alle kvinder har i garderoben, og som giver en følelse af eksklusivitet og timeless coolness.

Du finder naturligvis et stort og bredt udvalg af Re-designed mange lækre styles på ladenblokhus.dk og i vores inspirerende 550 m2 butik Laden i Hune. Du finder Laden ved siden af Museum For Papirkunst, og tæt på Blokhus Kulturcenter. Vi ser frem til at se dig i Jammerbugtens største butik med modetøj til kvinder.

Alle varer i kategorien Re-Designed
Fri fragt over kr. 399,-
Ordrer afsendes alle hverdage
ViaBill og PayPal betaling