Trustpilot

Freequent

Freequent har sin egen dagsorden, og den hedder mode. Stil, mode og passion går hånd i hånd når det kommer til Freequent som modebrand. Brandet er dansk, og er en del af Brands of Scandinavia.

Freequent er for alle, og de tænker kreativitet og mode 24 timer i døgnet. Inspirationen findes globalt, og specielt i modemekkaer som New York, Paris, London og Milano.

Brandet har antennerne ude, og skaber smart modetøj med kant og en global holdning. Stilen har siden 2009 været både sej, rå og feminin og den passer ind i stort set alle kvinders garderobe. Man går aldrig fejl med en Freequent kjole.

Frequent designer smart modetøj til selvbevidste kvinder i lækre materialer og kvaliteter. Hos Laden Blokhus er vi helt pjattede med Freequent bukser. Kvaliteten og pasformen - specielt på modellerne Shantal, Aida, Jenny og Solvej er second-to-none, og det samme gælder for Nanni blazeren. Kendetegnet for samtlige styles er der er kælet for de mindste detaljer. Derfor er Freequent blandt de populæreste brands blandt kunderne på ladenblokhus.dk og Laden i Hune

Du finder et stort udvalg af Freequent blazere med mere på ladenblokhus.dk, og i vores fysiske butik Laden Blokhus, som er beliggende Ilsigvej 7, Hune, 9492 Blokhus i Jammerbugt kommune i Nordjylland. 

Alle varer i kategorien Freequent
Fri fragt over kr. 499,-
Ordrer afsendes alle hverdage
ViaBill og PayPal betaling
NYE åbningstider i butik | Mandag, tirsdag og onsdag LUKKET | Torsdag og fredag 11 - 17 | Lørdag 10 - 15 | Søndag 11 - 15